szechenyi

CHEBIO FEJLESZTŐ KFT.

A CheBio Fejlesztő Kft. 2011-es megalapításával a kutatási és fejlesztési projektek megvalósítását tűzte ki célul. Kiemelkedő megoldásaival és magas színvonalú kompetencia bázisával hozzájárul a technológiai innovációs fejlődéshez. Legfontosabb fókuszterületek: az egészségügyi, kémiai és mérnöki szektorok. Az elmúlt évek során szerzett kereskedelmi tapasztalatok mellett cégünk számos jelentős K+F projektben vett részt.

A dinamikus fejlődés mellett cégünk 2016-tól megkezdte kereskedelmi tevékenységét is, mely napjainkra az árbevételünk jelentős részét teszi ki. A CheBio Fejlesztő Kft legfőbb célja, hogy minőségi laboratóriumi diagnosztikai reagensekkel és eszközökkel járuljon hozzá a hazai egészségügy ellátáshoz.

A CheBio Fejlesztő Kft az alábbi területekre kínál termékeket:
Mikrobiológia (táptalajok, műanyag eszközök, reagensek és tesztek)
Patológia (IHC/FISH)
Addiktológia (kábítószer gyorstesztek)
Nőgyógyászati szűrőtesztek (STD, HPV, TORCH)
Emésztőszervrendszeri megbetegedésekre vonatkozó tesztek
Műanyag eszközök és laboratóriumi berendezések

A CheBio Fejlesztő Kft számos európai, ázsiai és amerikai diagnosztikai gyártócéggel dolgozik együtt, melyek közül kizárólagos partnereink: Medix, Fast Track, Apdia és Alere-Abott. Egyedi igényekhez igazított, komplett szolgáltatói bázist nyújtunk mindazon kedves ügyfelünknek, akiknek értékes a minőségen, a gyorsaságon és szakmai felkészültségen alapuló szolgáltatás. Képzett munkatársaink várják az Önök érdeklődését!
Kérjék árajánlatunkat! (info@chebio.net)

Ajánlatkérés