POCT: Point of Care Testing

A POCT vizsgálatok, olyan laboratóriumi vizsgálatok, amelyek az ellátás helyszínén (feltalálási hely, orvosi rendelő, sürgősségi vizsgálóhelyiség, akár mentőgépkocsi) azonnal végezhetőek. Ehhez az egészségügyi ellátáshoz szükséges eszközök a POCT eszközök.

Az iChroma II egy félautomata hordozható fluoreszcens leolvasó berendezés, mely a Boditech Med Inc. által gyártott különböző ichroma immunológiai tesztek által a megfelelő eljárás betartása mellett, alkalmas a humán vérben, vizeletben és egyéb mintákban lévő analitok koncentrációjának meghatározására. 51 -féle teszt típus kimutatására alkalmas. Gyors, precíz és könnyű használat, kompakt és hordozható.

Teszt #1

ichroma™ HbA1c : Az ichromaTM HbA1c egy fluoreszcens immunológiai módszer (FIA) a humán teljes vérmintából történő HbA1c (Hemoglobin A1c) mennyiségi (kvantitatív) meghatározására. A diabetes mellitusban szenvedő betegek hosszan tartó glikémiás státuszának monitorozásában és kezelésében is hasznos segítséget nyújt. Kizárólag in vitro diagnosztikai célokra használatos.


Teszt #2

ichroma™ hsCRP : Az ichromaTM hsCRP egy fluoreszcens immunológiai módszer (FIA) a humán teljes vér/szérum/plazma mintákból történő CRP mennyiségi (kvantitatív) meghatározására. A szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőinek monitorozásában és a magában a betegség kezelésében is hasznos segítséget nyújt. Kizárólag in vitro diagnosztikai célokra használatos


Teszt #3

ichroma™ D-Dimer : Az ichromaTM D-dimer egy fluoreszcens immunológiai módszer (FIA), amely a humán teljes vér- / plazmamintából történő D-dimer mennyiségi (kvantitatív) meghatározására szolgál. Hasznos a thromboemboliás betegek posztterápiás értékelésének monitorozásában és kezelésében. Kizárólag in vitro diagnosztikai célokra használatos.


Teszt #4

ichroma™ Ifob Neo : Az ichroma™ iFOB Neo egy fluoreszcens immunológiai vizsgálat (FIA) az emberi székletben lévő hemoglobin kvantitatív meghatározására szolgál. Hasznos segítséget nyújt a kolorektális rák (iFOB) monitorozásában és kezelésében. Kizárólag in vitro diagnosztikai célra használható.


Teszt #5

ichroma™ Microalbumin : Az ichromaTM Microalbumin egy fluoreszcens immunológiai módszer (FIA) a humán vizelet mintából történő mikroalbumin mennyiségi (kvantitatív) meghatározására. A cukorbetegség (diabétesz) következtében létrejövő vese károsodás kockázati tényezőinek monitorozásában és a magában a betegség kezelésében is hasznos segítséget nyújt. Kizárólag in vitro diagnosztikai célokra használatos.


Teszt #6

ichroma™ PSA : Az ichroma™ PSA egy fluoreszcens immunológiai vizsgálat (FIA), mely a prosztata specifikus antigén (PSA) kvantitatív meghatározását teszi lehetővé emberi teljes vér/szérum/plazma mintákból. Hasznos segítséget nyújt prosztata rák vagy más prosztata rendellenességek szűrésében és kezelésében. Kizárólag in vitro diagnosztikai célra használható.